MMVCégünkről

Az MMV Rail Románia biztosítja legambiciózusabb célkitűzéseinek megvalósítását.

MMV RAIL ROMÁNIA - a legjobb megoldás áruszállítási igényeire

Az MMV Rail Románia folyamatosan dolgozik az integrált vasúti szolgáltatások fejlesztésén, teherszállítás és logisztika terén. Szervezetünkhöz tartozó vállalkozásokkal együttműködve a legrugalmasabb, fegyelmezettebb, legaktívabb és leginkább inspirálóbb szállítási és logisztikai vállalkozássá szeretnénk fejleszteni magunkat a Közép-Kelet Európai piacon.

Kezdetek és célok

Az MMV Rail Románia 2015-ben Kolozsváron, Erdély szívében alakult azzal a céllal, hogy nívós szolgáltatásokat nyújtson a teherszállítás piacán. Támogatást nyújtunk a manőverezés és vasúti logisztikához kapcsolódó tevékenységek terén is.

Anyavállalat

Az MMV Rail Románia a PETROLSPED Kft vállalat része, mely több mint 20 év tapasztalattal rendelkezik a vasúti logisztika és fuvarozás terén. A vállalatnak jelen pillanatban Szlovákiában, Szlovéniában, Romániában, Ausztriában és Németországban is működnek fiókvállalatai.

Célok és küldetés

Az MMV Rail Románia folyamatosan dolgozik az integrált vasúti szolgáltatások fejlesztésén, teherszállítás és logisztika terén. Szervezetünkhöz tartozó vállalkozásokkal együttműködve a legrugalmasabb, fegyelmezettebb, legaktívabb és leginkább inspirálóbb szállítási és logisztikai vállalkozássá szeretnénk fejleszteni magunkat a Közép-Kelet Európai piacon.

SZOLGÁLTATÁSOK
  • Vasúti szállítás
  • Átrakódás
  • Manőverezés
  • Logisztika
  • Tárolás
  • Tanácsadás
STATISZTIKAI KIEGÉSZÍTŐK

Gördülőállomány/Eszközállomány

Az MMV Rail Romániánál a vasúti áruszállítást saját mozdonyszemélyzettel, továbbá saját és bérelt járművekkel végezzük. Jelenleg az alábbi járművekkel rendelkezünk:

- 4 modern, elektromos LE 5100 hp Softronic mozdony
- 5 klasszikus elektromos LE 5100 hp Electroputere Craiova mozdony
- 10 modernizált dízel elektromos mozdony LDE 2100 hop
- 3 elektromos Siemens-Vectron mozdony (átjárhatóan használatos Romániában, Magyarországon, Ausztriában és Németországban)

B KM

TOTAL TURNOVER

M

TRANSPORT PERFORMANCE

T

TRANSPORTED BY TRAINS

K

NUMBER OF TRAINS MOVED
TRANSPORT PERFORMANCE - 917M KM
54
DOMESTIC - 497M KM
14
EXPORT - 127M KM
6
IMPORT - 58M KM
26
TRANZIT - 235M KM
ALAPÉRTÉKEK

Mi jellemző az MMV Railre?

Circle with text M

MEGBÍZHATÓSÁG

odaadó hozzáállás, kiválóságra való törekvés minden egyes kihívás esetén

Circle with text M

MOTIVÁLTSÁG

az alkalmazottak munka iránti szenvedélyének folyamatos fejlesztése

Circle with text V

VÁLTOZATOSSÁG

komplex szolgáltatások megvalósítása tanácsadástól egészen a vasúti szállítás megtervezéséig és szakszerű lebonyolításáig

Circle with text R

RUGALMASSÁG

flexibilis megközelítés annak érdekében, hogy ügyfeleink kéréseinek eleget tegyünk

Circle with text A

ALKALMAZKODÓKÉPESSÉG

egyszerű, szakszerű és költséghatékony megoldások keresése és ajánlása a legkülönlegesebb kérések esetén is

Circle with text I

INNOVATIVITÁS

forradalmasító ötletekre való nyitottság és azok megvalósítása

Circle with text L

LOJALITÁS

hosszútávú partnerségek kialakítása és fenntartása ügyfeleinkkel

Az MMV Rail történetének legfőbb mérföldkövei

Az MMV Rail története egy folyamatosan változó utazásként jellemezhető, melynek ideje alatt a legmegfelelőbb megoldások után nyomoztunk az ügyfélelégedettség érdekében. Ez a cél vezérelt bennünket cégünk történetének legfontosabb fordulópontjain keresztül.

2004
Alapítás

2003 december 1-jén megalakul az MMV Magyar Magánvasút Zártkörűen Működő Részvénytársaság. A 4/2004-es számú vasútvállalati működési engedélyt áruszállítási és vontatási tevékenységre 2004. Július 8-án kapta meg. MMV az elsők között kezdte meg a versenyt a közúti versenytársakkal, valamint az állami eszközparkkal és a másfél évszázados MÁV Zrt. Áruszállítási Üzletágával.

2010
Terjeszkedés külföldön

Az MMV ZRT 2010-ben nyitotta meg irodáját Záhonyban, azzal a szándékkal, hogy a Keleti Régióban is jelen legyen és a keletről érkező árut a lehető leghatékonyabban kezelje. Ettől a pillanattól kezdve szolgáltatásainkat a környező országokra is kiterjesztettük és új leányvállalatokat nyitottunk Szlovákiában, Szlovéniában, Ausztriában, Németországban és Törökországban.

2015
Románia

MMV Rail Románia 2015-ben jött létre Kolozsváron, Erdély szívében. 2016-ban már 380 vonatot, 483,000 tonna árut, 54 alkalmazottat és egy 6.5 millió eurós bevételt tudtunk magunkénak.

2019
Jelen

Jelen pillanatban egy 8 motorból, 4 mozdonyból (2 átjárható), 3 dízel elektromos és egy hidraulikus motorból álló aktív flottával rendelkezünk. A motrok újak vagy modernizált állapotban vannak. Eszközparkunk aktív flottája 145 modern építésű Zas tartálykocsiból, illetve 27 Taos vagonból áll.

Eszközparkunk több mint 600 vagonnak, ciszternának és platformnak ad helyet, melyek ideálisak ömlesztett termékek, gabonafélék, vegyszerek, csomagolt és egyéb árutípusok szállítására

MMV CSAPAT

Ismerd meg az MMV csapatot

Kinga
Madarasan
Bogdan
Barbulet
Carmen
Mădărășan
Iulian
Savoiu
Dan
Popescu
Olimpia
Calugar