MMVInformációk
CONTACT MANAGER
További információkért forduljon kollégáinkhoz
Carmen Mădărășan

Kereskedelmi vezető
Mobile: +40 742958248

Küldj üzenetet
Bogdan Bărbuleț

Forgalmi koordinátor
Mobile: +40 732680685

Küldj üzenetet
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Gyakori kérdések

Milyen típusú áru szállítható az MMV Rail Románia által?

Az MMV Rail Románia ömlesztett áru, gabonafélék, kémiai anyagok, nehéz termékek, speciális rakományok és veszélyes áru szállítását egyaránt magára vállalja. Rugalmas cégpolitikánknak köszönhetően flexibilisek vagyunk a fuvarozásra szánt termékeket illetően, ezért kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélhessük a részleteket!

Mi történik, ha egy másik országból szeretném fuvaroztatni az árut?

Az MMV Rail Románia a PETROLSPED Kft vállalat része, mely több mint 20 év tapasztalattal rendelkezik a vasúti logisztika és fuvarozás terén. Az anyavállalattal szoros együttműködésben használjuk az általuk megalapozott szállítási hálózatot, ezáltal számos európai országban képesek vagyunk kiválóan működni. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további információkra lenne szüksége!

Szolgáltatásaink költséghatékonyak?

A vasúti árufuvarozást saját személyzettel, saját járművekkel visszük véghez és folyamatosan dolgozunk eszköz állományunk bővítésén. Elektromos- és dízelmozdonyok egyaránt rendelkezésünkre állnak. Ezáltal tevékenységünk nem függ a beszállítóktól és sokkal kedvezményesebb áron kínálhatjuk ügyfeleink számára szolgáltatásainkat. Mindezek mellett biztonságos szállítást garantálunk, határidőn belüli érkezést, illetve optimális útvonalakat ajánlunk, ezáltal is biztosítva a költséghatékonyságot.

Hogy lehetek biztos abban, hogy az MMV Rail Románia eleget tesz üzleti követelményeimnek?

Cégünk erőssége abban rejlik, hogy mélyreható kapcsolatokat alakítunk ki minden ügyfelünkkel, annak érdekében, hogy pontos és kimerítő képet kapjunk partnerünk üzleti céljairól és elvárásairól. Úgy véljük, hogy ez a módszer lehetővé teszi számunkra azt, hogy megfelelő szolgáltatásokat nyújtsunk számukra.