MMVSzolgáltatásaink

Az MMV RAIL ROMÁNIA teljeskörű vasúti szolgáltatásokat kínál az Ön sokrétű üzleti igényeinek

VASÚTI SZÁLLÍTÁS

VASÚTI SZÁLLÍTÁS

Célunk az ügyfelek kéréseinek elváráson felüli teljesítése az integrált vasúti szolgáltatások fejlesztésének terén. Szakavatott megoldásokat kínálunk, melyek az áru teljes szállítási folyamatában biztos támaszt nyújtanak. Professzionális, rugalmas megközelítésünk lehetővé teszi az áru szakszerű kezelését a teljes utaztatás során és precíz érkezési időt garantál.

VASÚTI SZÁLLÍTÁS

ÁTRAKODÁS

Szakmailag képzett munkatársaink biztonságos és gyors be- és kirakodást biztosít, hivatalos kiírásoknak megfelelően. Sokéves tapasztalattal rendelkező csapatunk a legköltséghatékonyabb és leggyorsabb árumozgatást nyújtják. Eredményesen és pontosan dolgozunk, előre kidolgozva a szükséges lépéseket, melyek hatékonyabbá teszik az átrakodás folyamatát.

VASÚTI SZÁLLÍTÁS

MANŐVEREZÉS

Célravezető manőverezéssel biztosítjuk az ömlesztett, veszélyes áru és egyéb nyersanyagok mozgatását. Gabonafélék, mezőgazdasági és élelmiszeripari termékek, raklaptermékek, vegyszerek, nehéz áruk, fémek, ásványok, kémiai anyagok, ömlesztett áru és veszélyes termékek szállítását egyaránt vállaljuk. Szakértő csapatunk a lehető leghatékonyabb módon tervezi és valósítja meg a teljes manőverezési folyamatot.

VASÚTI SZÁLLÍTÁS

LOGISZTIKA

Kellő szakértelemmel kezeljük ügyfeleink áruját a gyors szállítási folyamat előtt, alatt és után. A szállítást proaktívan kezeljük, a flottát kellőképpen adminisztráljuk, karbantartás menedzsmentet biztosítunk és felügyeljük a szállított áru mozgását. Professzionális hozzáállásunk lehetővé teszi azt, hogy a szállítási folyamat minden egyes szegmensét kellőképpen megtervezzük, megszervezzük, szemmel tartsuk és kövessük, a lehető legköltséghatékonyabb és legtalálékonyabb megoldások segítségével.

VASÚTI SZÁLLÍTÁS

TÁROLÁS

Az árut az ügyfél követelményeinek megfelelően tároljuk és őrizzük. A Közép- és Kelet-Európai térség számos szegletében, különféle raktárakban biztosítjuk az áru tárolását és megőrzését. A kifizetődő, biztonságos környezet előnyt élvez, emiatt egy megbízható raktárhálózatot alakítottunk ki ügyfeleink számára.

VASÚTI SZÁLLÍTÁS

TANÁCSADÁS

Felhatalmazások, engedélyeztetések, jogi előírások és hivatalos iratok terén tanácsadást kínálunk klienseinknek. Tájékozott csapatunk folyamatosan lépést tart a legújabb teherszállítással kapcsolatos törvényrendeletekkel annak érdekében, hogy ügyfeleinket aktuális tanácsokkal láthassuk el. Fáradhatatlanul dolgozunk olyan megoldások megtervezésén, melyek a legnagyobb kihívásokat jelentő helyzetekben és a legkényesebb igények esetén is megfelelő szolgáltatást nyújtanak a vasúti szállítás különféle terein.

CONTACT MANAGER
További információkért forduljon kollégáinkhoz
Carmen Mădărășan

Kereskedelmi vezető
Mobile: +40 742958248

Küldj üzenetet
Bogdan Bărbuleț

Forgalmi koordinátorr
Mobile: +40 732680685

Küldj üzenetet

Kérj egy ingyenes árajánlatot most.

Please enter tracking number
Ajánlatkérése megérkezett, köszönjük!. Csapatunk egy tagja hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.
Sajnos kérését nem sikerült teljesíteni. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon keresztül.
MIÉRT ELŐNYÖS AZ MMV RAIL ROMANIA-VAL EGYÜTTMŰKÖDNI?
A MINŐSÉGRE, BIZTONSÁGRA ÉS AZ ÜGYFÉLELÉGEDETTSÉGRE HELYEZZÜK A HANGSÚLYT

Az MMV Rail Románia legfőbb célja a biztonságos szállítási feltételek kínálása, mely professzionális szolgáltatásokat biztosít a teljes utaztatás során, a maximális ügyfélelégedettség érdekében.

JÓL KIDOLGOZOTT PARTNERI HÁLÓZATTAL RENDELKEZÜNK A KÖZÉP-KELET EURÓPAI PIACON

Anyavállalatunk teljeskörű, korlátlan hozzáférést biztosít teljes gördülőállományához, vasúti hálózatához és ügyfélközpontú szolgáltatásaihoz Európa ezen szegletében.

RUGALMASAK VAGYUNK ÉS VÁLTOZATOS MEGOLDÁSOKAT KÍNÁLUNK

Az MMV Rail Románia alkalmazkodó megközelítéssel kezeli az ügyfelek szükségleteit és igényeit, reszponzív és sokoldalú megoldásokat kínálva, melyek a hosszútávú célokat szolgálják.

AZ ÖN PARTNEREKÉNT ÉS SZÖVETSÉGESEKÉNT AZON DOLGOZUNK, HOGY A LEGJOBB VÉGEREDMÉNYT BIZTOSÍTSUK VÁLLALKOZÁSA SZÁMÁRA

Csapatunk az ügyfelek megismerésére és a minőségi kapcsolatok kiépítésére fókuszál annak érdekében, hogy kellőképpen megértsük a kitűzött célokat és igényeket és alapos megoldást biztosítsunk.

FOLYAMATOSAN DOLGOZUNK AZON, HOGY ÚJABB, OKOSABB ÉS KÖLTSÉGHATÉKONYABB MEGOLDÁSOKAT KÍNÁLJUNK ÜGYFELEINKNEK

Az MMV Rail Románia a folyamatos fejlődésre helyezi a hangsúlyt és nyitottak vagyunk ügyfeleink visszajelzéseire, ajánlásaira és javaslataira, ügyfeleink optimális kiszolgálása érdekében.

MIKOR ÉRDEMES AZ MMV RAIL ROMANIA-HOZ FORDULNIA?
HA SZEMÉLYRE SZABOTT INTEGRÁLT VASÚTI SZOLGÁLTATÁSOKAT IGÉNYEL

Személyre szabott, integrált vasúti megoldásokat kínálunk az Ön konkrét elképzeléséhez mérten, pontos igényekhez és célokhoz igazítva.

HA SZÁLLÍTÁSI IGÉNYEI SOKRÉTŰEK

Olyan vasúti szolgáltatásokat nyújtunk, melyek a legösszetettebb feltételeknek is megfelelnek és a legérzékenyebb kéréseket is teljesítik.

HA VESZÉLYES ÁRUT SZERETNE SZÁLLÍTANI

Jelentős eredményeket értünk el különleges, veszélyes anyagok szállításában.

HA TANÁCSADÁSRA VAN SZÜKSÉGE

Alapos útmutatást biztosítunk a szükséges papírmunka, jogi követelmények, kötelezettségek, engedélyek és egyéb kritériumok terén a szállításra szánt árut illetően.

HA HOSSZÚ TÁVÚ PARTNERT KERES

Megbízható partnerként az Ön hosszú távú céljait tartjuk szem előtt és minden szempontból a kiválóságra törekszünk integrált vasúti szállítási szolgáltatásainkban.

Tobb

Többet szeretne megtudni?
Böngéssze az alábbiakat:

Cégünkről
Referenciák
További információk
Kapcsolat