Prima paginaDespre noi

MMV Rail România constituie elementul cheie pentru îndeplinirea obiectivelor dumneavoastră atunci când vă confruntați cu probleme de logistică.

MMV RAIL ROMANIA - soluția ideală pentru nevoile dumneavoastră privind transportul feroviar de marfă.

MMV Rail România caută și dezvoltă continuu noi practici în servicii integrate de transport feroviar, transport feroviar și logistică. În colaborare cu companiile care aparțin organizației noastre, ne propunem să devenim cea mai flexibilă, activă și mai inspirată asociație de transport și logistică feroviară de pe piața din Europa Centrală și de Est.

Începuturi și scop

Înființată în 2015 în Cluj-Napoca, inima Transilvaniei, MMV Rail România își propune să ofere servicii de cea mai bună calitate în industria transportului feroviar de marfă. De asemenea, oferim sprijin în activități conexe din cadrul departamentului de manevră și logistică feroviară.

Compania-mamă

MMV Rail România face parte din compania-mamă PETROLSPED Kft, cu o experiență de peste 20 de ani în industria de logistică și transport feroviar. În prezent, organizația are filiale în Slovacia, Slovenia, România, Austria și Germania.

Viziune & misiune

MMV Rail România caută și dezvoltă continuu noi practici în servicii integrate de transport feroviar, transport feroviar și logistică. În colaborare cu companiile care aparțin organizației noastre, ne propunem să devenim cea mai flexibilă, activă și mai inspirată asociație de transport și logistică feroviară de pe piața din Europa Centrală și de Est.

SERVICII
  • Transport feroviar
  • Încărcare și descărcare
  • Manevrare marfă
  • Logistică
  • Păstrare mărfuri
  • Consiliere și consultanță

 

LUCRĂRI STATISTICE

Stoc de material rulant

MMV Rail România folosește parcul comun activ de material rulant al grupului Petrolsped, completat prin locomotive și vagoane închiriate, după cum urmează:

- 4 locomotive moderne, electrice LE 5100 KW Softronic
- 5 locomotive clasice electrice LE 5100 KW Electroputere Craiova
- 11 locomotive diesel electrice LDE 2100 CP
- 3 locomotive electrice Siemens-Vectron (interoperabile în România, Ungaria, Austria și Germania)

B KM

TOTAL TURNOVER

M

TRANSPORT PERFORMANCE

T

TRANSPORTED BY TRAINS

K

NUMBER OF TRAINS MOVED
TRANSPORT PERFORMANCE - 917M KM
54
DOMESTIC - 497M KM
14
EXPORT - 127M KM
6
IMPORT - 58M KM
26
TRANZIT - 235M KM
VALORILE NOASTRE

Care sunt principiile noastre?

Circle with text M

MĂIESTRIE

țintim excelența cu fiecare nouă provocare și oportunitate

Circle with text M

MOTIVAȚIE

ne preocupa educatia angajaților noștri pentru a performa la locul de muncă

Circle with text V

VERSATILITATE

flexibilitate în abordare pentru a ne plia pe nevoile și cerințele speciale ale clienților

Circle with text R

RECEPTIVITATE

deschidere către idei noi și soluții inovatoare

Circle with text A

ASIGURARE

garantarea bunurilor transportate, protejarea mediului și protecția personalului

Circle with text I

INOVAȚIE

identificarea de idei și soluții inovatoare și punerea lor în practică

Circle with text L

LOIALITATE

stabilirea colaborărilor pe termen lung, bazate pe onestitate și devotament

Repere-cheie din istoria MMV Rail

Povestea MMV Rail se poate descrie cel mai bine ca o călătorie continuă către evoluție, căutând mereu cele mai bune soluții, ținând cont de satisfacția optimă a clienților. Acest obiectiv ne-a ghidat în toate momentele de transformare din istoria companiei noastre.

2004
Foundation

MMV Hungarian Private Railway Ltd a fost fondată la data de 1 decembrie 2003. La data de 8 iulie 2004 a primit autorizația de funcționare a companiei feroviare cu numărul 4/2004 pentru activitatea de transport a mărfurilor. MMV a fost una dintre primele companii apărute pe piața liberalizată, intrând în competiție cu companiile de logistică rutieră și compania feroviară de stat din Ungaria, MÁV Cargo, la 1 mai 2004.

2010
Internationalizare

MMV Zrt și-a deschis biroul în Záhony, în anul 2010, cu intenția de a fi prezent în Regiunea de Est și pentru a-i putea servi cât mai eficient pe partenerii noștri din est, prin asigurarea transportului de mărfuri. De atunci, ne-am extins activitatea și am deschis filiale în țările învecinate: Slovacia, Slovenia, Austria, Germania și Turcia.

2015
România

MMV Rail România a fost înființată în anul 2015 în Cluj-Napoca, în inima
Transilvaniei. În 2016 am operat deja cu 380 de trenuri; 483.000 tone; 54 angajați și
am avut venituri de peste 6.500.000 de euro

2019
Prezent

În prezent, operăm cu o flotă activă de 4 locomotive moderne, electrice LE 5100 KW Softronic, 5 locomotive clasice electrice LE 5100 KW Electroputere Craiova, 11 locomotive diesel electrice LDE 2100 CP și 3 locomotive electrice Siemens-Vectron (interoperabile în România, Ungaria, Austria și Germania)
Toate motoarele sunt modernizate sau sunt noi. Parcul de vagoane active al flotei companiei noastre este format din 145 de vagoane cu rezervor Zas, de construcție modernă, și 27 de vagoane Taos.
Parcul nostru activ de material rulant are peste 600 de vagoane, rezervoare și platforme potrivite pentru a stoca și transporta produse vrac, cereale, produse chimice, produse pentru paleți, precum și alte tipuri de mărfuri.

ECHIPA NOASTRĂ MMV

Cunoaște echipa MMV

Kinga Madarasan
Bogdan Barbulet
Carmen
Mădărășan
Iulian Savoiu
Dan Popescu
Olimpia Calugar