Prima paginaInformații
MANAGERI CONTACT
Contactați managerii dacă aveți mai multe întrebări
Carmen Mădărășan

Director comercial
Mobile: +40 742958248

Trimite mesaj
Bogdan Bărbuleț

Coordonator de trafic
Mobile: +40 732680685

Trimite mesaj
ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

Întrebări frecvente

Ce tip de marfă se poate transporta prin MMV Rail Romania?

MMV Rail România asigură transportul de mărfuri în vrac, cereale, substanțe chimice, paleți, mărfuri grele, marfă specială și mărfuri periculoase. Suntem flexibili în abordarea noastră și suntem deschiși la noi colaborări, așa că nu ezitați să ne contactați pentru mai multe detalii!

Ce se întâmplă dacă vreau să transport bunuri dintr-o altă țară?

MMV Rail România face parte din corporația PETROLSPED Kft, cu o experiență de peste 20 de ani în industria de logistică și transport feroviar. Lucrând strâns împreună cu compania noastră mamă și folosind vasta rețea de transport, putem gestiona transportul de marfă din și către o mare varietate de țări europene. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați!

Serviciile dvs. sunt rentabile?

Implementăm transport feroviar de marfă cu personal propriu, cu vehicule proprii și lucrăm continuu pentru creșterea parcului nostru de active. Locomotivele electrice, locomotivele diesel, unitățile diesel-electrice de mare performanță sunt la dispoziția noastră. În acest fel, nu trebuie să ne bazăm pe serviciile altei companii și putem oferi transport de marfă la costuri optime. În plus, garanția noastră pentru o călătorie sigură, sosire la timp și cele mai bune rute feroviare asigură, de asemenea, o manieră eficientă din punct de vedere al costurilor pentru serviciile noastre.

Cum pot fi sigur că MMV Rail România îndeplinește cerințele afacerii mele?

Forța companiei noastre constă în faptul că formăm parteneriate în profunzime cu toți clienții noștri, pentru a ne forma o imagine exactă și exhaustivă despre cerințele și obiectivele exacte ale acestora. Am constatat că această metodă ne permite să oferim servicii adecvate, care să corespundă tuturor așteptărilor și cerințelor lor.